22.07.2015

Hei! Jeg tenkte å lage et lite blogginnlegg sånn at dere kan bli litt bedre kjent med meg. Som dere sikkert ser så er ikke bloggen helt ferdig enda, jeg mangler header og litt småjusteringer på designet. 

Hvertfall, jeg har lenge tenkt på om jeg vil blogge eller ikke for egentlig syntes jeg at det er litt små kleint. Jeg bestemte meg til slutt for å lage en blogg med tanke på venner, familie og andre som vil følge med på mitt år i USA. Jeg vet ikke helt hvordan det kommer til å gå med denne bloggen enda, men vi får vel se, hehe!

Mitt fulle navn er Anette Sylling, jeg er 16 år. Jeg er en reiseglad jente som elsker å oppleve nye ting! Skoleåret 2015/2016 drar jeg på utveksling til USA. Jeg skal bo i Los Angeles, California og der skal jeg gå senior year (siste året) på en skole som heter El Camino Real Charter High School. På skolen min går det over 3700 elever, som er utrolig mange !!! Vertsfamilien min er opprinnelig fra Filippinene og består av en mamma, en pappa og en jente på 9 år. Jeg har snakket litt med dem og de virker veldig hyggelige. Jeg drar med Explorius som er en utvekslingsorganisasjon. Jeg reiser til New York på soft landing camp 4. August. 


El Camino Real Charter High School

På Søndag kom jeg hjem fra en fantastisk ferie til New York og Florida sammen med familien min og noen venner av familien. Jeg var der litt over to uker og måtte dra hjem før de andre for å dra til den Amerikanske ambassaden i Oslo å søke visum. Tenkte bare å slenge med noen bilder fra USA turen. 
4. Juli feiring 


 Alexandra (til venstre) og meg (til høyre)


Dagen etter jeg kom hjem var jeg ute med Marthe (til høyre) og Anne Cecilie (tar bildet) for å spise lunsj i Oslo, det var veldig koselig å se dem igjen!

Én kommentar

Marie

22.07.2015 kl.21:42

Du er kjempe heldig, keep up the good work ;P

Skriv en ny kommentar

californiadays

californiadays

16, Skedsmo

Hei! Mitt navn er Anette Sylling, jeg er 16 år gammel. Jeg er en reiseglad jente og skoleåret 2015/2016 skal jeg tilbringe i California, USA! Jeg kommer for det meste til å skrive om mitt år på utveksling, enjoy!

Kategorier

Arkiv

hits